INICI ÍNDEX RUTES MAPA DE RUTES IMPRIMIR MAPES
                                                 

.

LES RUTES DE CICLOTURISME DE L'ADAC 

Nº 1

 SANT PERE SESTRONQUES 

 

Girona – Ermita de Sant Pere Sestronques – Ermita de Sant Romà – Sant Dalmai - Salitja – Aeroport – Vilablareix - Girona

Descripció de la ruta per a bicicleta:

La ruta transcorre entre les comarques del Gironès i la Selva.

Comença a Girona, al Parc de la Devesa i segueix pel carril bici en direcció a Olot fins el Km. 14.64 poc abans d’Anglès. A partir d’aquí es deixa el carril bici i es van alternant trams de carretera asfaltada i camins de terra.

Es passa per les ermites de Sant Pere Sestronques i de Sant Romà, i per les poblacions de Sant Dalmai i Salitja; també es passa molt a prop de les poblacions de Bescanó, Bonmatí i Anglès. Pocs quilòmetres després de l’ermita de Sant Romà s’agafa un corriol que segueix pel costat del riu Onyar, enmig del bosc.

S’arriba a Girona pel costat sud.

L’encant de la ruta el podem trobar en el descobriment de les ermites de Sant Pere Sestronques i de Sant Romà, el tram de corriol que segueix la vora del riu Onyar i la curiositat de passar just per sota de la pista d’aterratge de l’aeroport Girona-Costa Brava.

Medi natural: bosc d’alzina, camps d’avellaners, arbreda de ribera al costat del riu Onyar, i camps de conreu.

Poblacions, alimentació, serveis sanitaris...: Al llarg de la ruta es travessen les poblacions de Girona, Salt, Bescanó i Sant Dalmai i Salitja, on podem trobar avituallament i altres serveis. També es passa a prop de Bonmatí i Anglès. Al costat de la ruta hi trobem bars just abans de Bonmatí i a Salitja. Des d’Anglès fins a Salitja no es troba cap servei.

 

 Xesca

 

.

Exemples generals de tipus de vial 

.

KM

DESNIVELL ACUMULAT M. RECOMANAT ÚS GPS VIAL TIPUS
CARRETERA PISTA ENQUITRANADA CARRIL BICI PISTA DE TERRA CORRIOL

42

316
.
.plt/zip   word/zip

.

 

Empresa col·laboradora:

Cassà de la selva (Girona)        Tel 972 47 76 16       Contactar

 

Contador de visitas a la página