INICI ÍNDEX RUTES MAPA DE RUTES IMPRIMIR MAPES
 

.

LES RUTES DE CICLOTURISME DE L'ADAC 

Nº 17

VIA VERDA GIRONA - SANT FELIU DE GUÍXOLS (COSTA BRAVA)

 

Girona - Quart - Llambilles - Cassà de la Selva - Llagostera - Santa Cristina d'Aro - Castell d'Aro - S'Agaró - Sant Feliu de Guíxols

Descripció de la ruta per a bicicleta:

La via verda de Girona a Sant Feliu de Guíxols o el carril bici de Sant Feliu, com el solem anomenar, és una ruta per a bicicleta àmpliament documentada en nombroses webs, entre elles la de les Rutes del Palau Robert, la de les Vías Verdes, o una de la població de Llagostera. Per no repetir, no farem la descripció de la ruta però sí que creiem interessant proporcionar la informació següent:

  • Horaris del servei de transport públic de viatgers que dóna l’empresa d’autobusos TEISA  entre Girona i Sant Feliu de Guíxols i les condicions establertes (Consorci Vies Verdes – TEISA) per al transport de bicicletes.
  • Dibuix sobre mapa de les rutes per a bicicleta més properes a la Via Verda que l’ADAC ha muntat.
  • Mapa 1:50.000 de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, amb camins perifèrics a la Via Verda. Hem dibuixat el track sobre el mapa i hem enllaçat l’oficina de turisme de la plaça dels Jutjats de Girona amb la via verda i l’hem acabat a l’estació d’autobusos de Sant Feliu de Guíxols.

Narcís

 

.

Exemples generals de tipus de vial 

.

KM

DESNIVELL ACUMULAT M RECOMANAT ÚS GPS VIAL TIPUS
CARRETERA PISTA ENQUITRANADA CARRIL BICI PISTA DE TERRA CORRIOL

43

228          
.
.plt/zip   word/zip

.